Bezoek te klein voor je lichaam op facebook

Renate Spooremakers

Gewichtsconsulente

Jouw Keuze

Hieronder staan de mogelijkheden (& tarieven) die Te klein voor je lichaam je kan bieden. En vergeet niet:

 • alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Keuzemogelijkheden:

Kennismaken

Het eerste gesprek is altijd een gratis oriënterend gesprek.  Dit kan zowel een persoonlijk als telefonisch gesprek zijn.
In dit gesprek bespreken we of mijn werkwijze en welke trajecten het beste bij jou passen. Spreekt dit je aan, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Gedurende het  intakegesprek bespreken we je (dieet)achtergrond, eetgewoonten en je doelstelling. Maar ook je (eventuele) valkuilen worden besproken. Dit is zeer belangrijk want motivatie en vertrouwen is één van de belangrijkste aspecten waar ik voor sta.

Tevens dien je gedurende een aantal dagen zeer nauwkeurig een eetdagboek bij te houden.

Vervolgens kun je kiezen uit:

9 weken Te klein

Je zoekt langere tijd begeleiding om te zorgen dat je je streefgewicht bereikt.
Je hebt (licht) overgewicht en wilt langere tijd onder controle staan. Je wilt een aantal weken intensief begeleid worden en vervolgens in staat zijn om nieuwe gewoontes vast te houden.

Inclusief:
 • intakegesprek van 1 uur
 • 8 x een consult van 1/2 uur
 • op MAAT gemaakt dagmenu
 • uitgebreide analyse eet- & bewegingsdagboek

Het persoonlijk werkboek is niet inbegrepen (kosten, € 25 inclusief BTW).

Kosten: € 320.

5 weken Te klein

Even een duwtje in de goede richting nodig? Het lukt je gewoon niet om zelf een start te maken met afvallen. Wat mag ik wel eten en wat kan ik beter laten staan? Hoe zit het met beweging en wat is nu eigenlijk een verantwoord dagmenu?

Inclusief:
 • intakegesprek van 1 uur
 • 4 x een consult van 1/2 uur
 • op MAAT gemaakt dagmenu
 • uitgebreide analyse eet- & bewegingsdagboek

Het persoonlijk werkboek is niet inbegrepen (kosten, € 25 inclusief BTW).

Kosten: € 200.

Onderhoudsconsulten

Je hebt het korte of lange coachingstraject gevolgd, hebt nieuwe inzichten in je voeding en bent al de nodige kilo’s kwijt. Je wilt echter absoluut niet meer terugvallen in je oude gewoontes.
Middels deze consulten van 30 minuten, ontmoeten we elkaar om de 2, 3 of 4 weken en gaan we op een rustig tempo verder. Jij valt niet meer terug in je oude eet- en leefgewoontes of raakt de laatste kilo’s kwijt.

Kosten: € 30. (contante betaling per keer).

Eenmalig (online) voedingsadvies

Heb je weinig tijd, woon je ver weg, werk je in wisseldiensten of heb je een andere reden? Je kunt ook terecht voor een op maat gemaakt eenmalig voedingsadvies.

Inclusief:
 • Analyse eetdagboek (welke ik je toestuur met het verzoek gedurende een aantal dagen in te vullen) met verbeterpunten en mijn argumenten.
 • Een op maat gemaakt dagmenu.
 • Een uitgebreide variatielijst die je helpt te variëren in je dagmenu.
 • Een keuzetabel waarmee je de juiste keuzes in voedingsmiddelen kunt maken.
 • Analyse van je bewegingsdagboek (welke ik je toestuur met het verzoek gedurende een aantal dagen in te vullen) met verbeterpunten en tips.
 • Formule om je BMI uit te rekenen.
 • Extra tips.

Kosten: € 70,00.

Eenmalig (online) voedingsadvies met online begeleiding

Het verschil met het eenmalig (online) voedingadvies is dat je gedurende 10 weken de mogelijkheid krijgt om mij per mail je vragen te stellen. Daarnaast ontvang je gratis een persoonlijk werkboek waardoor je toch een complete begeleiding krijgt. Het wordt op deze manier een heel persoonlijk advies maar op de dag en tijdstip dat jou dit het beste uitkomt!

Kosten: € 229,50.

Te klein “in je keuken” 

Welke voedingsproducten heb jij in huis? Is dit de goede keuze en zijn er alternatieven? Hierover geef ik je graag advies.

Hoe bereid jij een maaltijd? Ik kijk graag mee. En als je het leuk vindt, dan koken we samen.

Ik wil je laten zien dat koken niet veel tijd hoeft te kosten en je in een mum van tijd iets lekkers op tafel kunt zetten. Koken wordt zo ontspanning en voor jou een moment om even tot jezelf te komen.

Kosten: € 35 (obv 1 uur)

Te klein “in de supermarkt”

Bij gezond eten hoort een planning: wat ga je eten, tijdig je boodschappen doen en voor een paar dagen een voorraad aanleggen. 

Maar wat zijn de juiste keuzes? In de supermarkt is het aanbod van verleidingen enorm. Je moet sterk in je schoenen staan, maar daarnaast ook maar allemaal begrijpen wat er op het etiket staat. Minder vet, blauw vinkje, groen vinkje, no sugar…..etc. Graag laat ik je zien dat het niet zo ingewikkeld is.

We gaan samen boodschappen doen in jouw supermarkt met jouw boodschappenlijstje. Ik help je met het maken van keuzes en maak je bewust van de valkuilen en triggers in de supermarkt.

Kosten: € 35 (obv 1 uur)