Bezoek te klein voor je lichaam op facebook

Renate Spooremakers

Gewichtsconsulente

Geen Dieet, Geen..

Geen calorieën of punten tellen, geen voorgeschreven dieet. Je mag alles eten.

Ik geloof niet in diëten. Alles waar je een ongewone inspanning voor moet doen om (tijdelijk) resultaat te boeken is gewoonweg niet vol te houden.

IK DENK SLANK - IK BEN SLANK!

Veel dingen in je leven worden bepaald door je gedachten. Gedachten worden heel vaak gewoontes en uiteindelijk bepalen deze gewoontes je gedachten. Het zijn onze (verkeerde) gewoontes welke uiteindelijk tot overgewicht leiden.

Tijdens het coachingstraject wil ik je leren wat eten met je doet.

Samen gaan we werken aan én op zoek naar je 'knelpunten'. Het is een eerlijk en makkelijk te volgen traject  zonder moeilijke (eet)schema’s, geen zware opdrachten zodat ook jouw doel & streefgewicht niet zwaar gaan wegen. Het is een werkwijze, een coachingstraject met je eigen persoonlijke werkboek waardoor je anders leert (na) te denken over jouw gewoontes.

Je gaat geleidelijk afvallen en werkt toe naar een duurzaam en blijvend resultaat. Je wordt je heel bewust van je huidige eetpatroon, gaat nieuwe keuzes maken en kijken wat de toegevoegde waarde is van wat je in je mond stopt. Wat is normaal en wat zijn eventuele alternatieven. Je leert anders, POSITIEF, om te gaan met eten.

Dit zal moeite en tijd kosten. Maar daarin ga ik je helpen en begeleiden en gaat het zeker lukken!

Er zit meer kennis en kracht in jezelf dan je zou geloven!

Als je het recept zoekt om in 1 dag 5 kilo af te vallen dan kan ik je niet helpen. Als je advies, tips en steun zoekt om de knop tussen je oren om te zetten, dan help ik je heel graag!